Bokrea


 

Ok då, Helena hade förstås rätt… Jag passerade genom Åhléns City igår och var inte beredd på att mötas av bokrea. Som ni alla säkert vet är det ju i stort sett omöjligt att gå förbi en sådan utan att åtminstone känna på och bläddra i böckerna och jag lyckades självklart inte den här gången heller. Jag hittade ett par böcker som stått på min önskelista ett tag och tycker att jag var rätt duktig som inte köpte fler.

Den ena var Leila Lindholms jättefina bakbok ”Piece of cake” som förutom småkakor, cupcakes, muffins och tårtor även innehåller recept på matbröd, knäckebröd och skorpor. Precis som i hennes tidigare böcker är bilderna fantastiskt vackra och inbjudande och den här boken innehåller även allmäna baktips och felsökning om resultatet inte blir som man hade tänkt sig. Nu är jag baksugen som sjutton. Någon som är fikasugen och vill komma och proväta?

Den andra boken var Mia Skäringers krönikesamling ”Dyngkåt och hur helig som helst”. Krönikorna kommer från tidningen Mama men jag hoppas att även barnfria jag ska hitta några jag uppskattar. Om inte känner jag många mammor som säkert vill ärva…

Nu återgår jag till köpstoppet!

 

 

 

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Boksnack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s