Mannen i mina drömmar av Curtis Sittenfeld

Hannahs liv och tankar kretsar mycket kring killar, män och bristen på dessa. Hon nojar och oroar sig, blir tillsammans med killar som gör henne olycklig, umgås med människor som gör henne lycklig, försöker passa in bland studentkompisarna rätt att hon känner sig annorlunda och försöker hantera relationerna med sin familj på bästa sätt. Kort sagt: hon växer upp.

Boken börjar när Hannah är barn och tillbringar sommaren hos mosterns familj för att storasyster Alison ska få ro att klara av sina examina – men kanske mest för att Hannah är yngre och mer svårhanterlig. Vi får sen följa henne genom skola, universitetsstudier och de första åren i yrkeslivet.

Den här bokens styrka är varken spänning eller romantik utan en väldig massa igenkänning. Jag har skrattat, nojat, oroat mig och grämt mig med Hannah och har svårt att förklara varför boken är så bra… Men den är fantastisk! Curtis Sittenfeld skriver väldigt träffande och engagerande även i den här boken och brevet på slutet är alldeles lysande.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Lästa böcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s