”…till sist är det så många inblandade i diskussionen att man endast får plats att tweeta ”chips” på slutet.” *

Precis som Vixx skriver skulle man kunna tro att bokbloggarmaffians mest intressanta och engagerade twitterdiskussioner handlar om böcker. Men nej. Visst pratar vi böcker ibland; länkar till våra egna och varandras bloggar, babblar om litterära snackisar och jämför adlibrisbeställningar med varandra – men om sanningen ska fram (nej, börja inte sjunga på den här låten nu – den lämnar aldrig ditt huvud!) handlar våra twitterdiskussioner förvånansvärt mycket om avokado, vin, ord/språk/dialekter, nagellack, converse och katter.

Eller som i fredags; chips. En snacksdiskussion drog igång och helt plötsligt verkade det som att vinägerchipsens fanclub var enorm i bokvärlden. Va? Är det för att de är anglofiler hela bunten? Visst, jag håller med om att brittiska salt & vinegarchips smakar smarr men inte sjutton kommer de ens i närheten av våra svenska goda goda dillchips?

Well, som den vetenskapskvinna Vixx är har hon så klart börjat forska på ämnet (kommer det en utredning om undersökningens validitet och reliabilitet sen? Och hur är det egentligen med urvalet?). Gå in och svara och väg upp den totala vinägerövervikten här.

* Vixx igen, så klart. (lite förtydligat av mig)

Annons

12 kommentarer

Under Lästa böcker

12 svar till “”…till sist är det så många inblandade i diskussionen att man endast får plats att tweeta ”chips” på slutet.” *

 1. Alltså det där citatet av Vixx är bara så fint så fint. Och jag älskar bokbloggosfären på Twitter, den är helt knäpp och man vet aldrig vad den ska hitta på!

 2. Vixx retweeted. Det känns som en stor ära 🙂

  Kom nu till mig och rösta ner de där vinägerchipsen!

  • Bokbiten

   En fråga; får man rösta från flera datorer? Mina dillchips verkar ju ligga rätt illa till.

 3. Jag fattar inte, de verkar vara många som inte ens ätit vinägerchips men ändå vinner dem?

 4. Ping: Skräphögen har talat* | Bokbiten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s