Hoppar du över bokmässan i år?

Är du heeelt säker? Om du åker ner kommer du att kunna spana in författare alldeles live, klappa på högvis med böcker, köpa högvis med böcker, äta världens godaste räkmacka, mingla med miljoner andra bokmänniskor, lyssna på författarintervjuer på alla de små scenerna som finns i många av montrarna och lyssna på seminarier. Har du inte råd, säger du? Inte tid? Joooo…..

Precis som förra året har Swebus fixat en bokbuss för bokbloggare. Bussen lämnar Stockholm i ottan och på vägen ner till Göteborg blir det både författarprat (Christina Stielli och Peppe Öhman är med på bussen) och tid för lite slappande.  Efter en hel dags mässande kommer du att ha ömma fötter och tunga kassar och då väntar bussen på att få skjutsa hem dig till Stockholm igen.

Vad det kostar? Gratis! Då får du inte bara resan utan även inträde till mässan och kanske även en litterär goodiebag. Jag var med förra året och var mycket nöjd. I år är jag nere hela helgen, så någon bokbuss blir därför inte aktuell för min del. Biljetterna släpps på torsdag och det är först till kvarn som gäller. Klick klick – svårare än så är det inte.

Annonser

7 kommentarer

Filed under Boksnack

7 responses to “Hoppar du över bokmässan i år?

  1. *jobbar torsdag-söndag i Finland och gråter blod över det*

  2. Det var nog riktigt poppis förra året minns jag 😀

    • Bokbiten

      Tro sjutton det. Gratis resa, gratis inträde, gratis goodiebag och dessutom en massa författare på bussen. What’s not to like?

  3. Vilken kul grej! Jag är också nere hela helgen dock…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s