Ready when you are, 2012!

Hurra, äntligen är den här! Istället för att köpa en snygg men värdelös kalender på stan har jag i år beställt en egenfixad på nätet. Nej, jag har inte designat den helt själv men åtminstone plockat ihop vilka delar jag vill ha. Ringpärm till exempel, så 2012 kommer jag att kunna ha den uppslagen redan från vecka 1. Fin va?

Och kolla kolla, vad har vi här då?

Annons

7 kommentarer

Under Boksnack

7 svar till “Ready when you are, 2012!

 1. Vad fin den var! Jag skulle också vilja ha en egendesignad men jag är skitkräsen med kalendrar, att det måste vara en hel a5-sida för varje dag och sådär. Tidigare så hade jag ordning och reda men tyckte det blev för lite plats med en hel vecka på ett a5-uppslag…

 2. Bokbiten

  Skitkräsen jag också, men liksom tvärtom. Jag blir helt förvirrad om jag inte kan se hela veckan på ett uppslag.

 3. Yay här också, snygg! Jag vill också ha hela veckan på ett uppslag och har hållit mig till Ordning & Reda de senaste åren, men hade en Personlig almanacka 2008-2009 och gillade

 4. Åh, en sådan almanacka vill jag också ha! Hur mycket kan man modifiera den själv?

  • Bokbiten

   Ursäkta sent svar, men: Väldigt mycket. Det finns olika format, du väljer färger, framsida, stående/liggande, linjerat eller inte, klockslag eller inte, todolistor, träningsdagbok, lärarsidor, dagisscheman, arbetstimmar, notblad och en massa annat. Klicka in dig och kolla om du inte redan har gjort det!

 5. Jag brukar köpa snygga på Designtorget. Där brukar de ha snygga, små med finulriga teckningar. Jag vill bli glad när jag öppnar en almanacka och dessutom viktigt, det är blankblad. Nu får jag snabba på om jag ska hitta någon jag är nöjd, jag har inte hittat någon på Designtorget nu. Din var ju riktigt snygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s