Mera nagellack åt folket!

Ni som följer mig på Instagram och/eller Twitter (jag heter bokbiten på båda ställena) kan inte ha missat hur mycket jag älskar nagellack. Även om jag kanske inte har TUSEN färger som min guddotter uppskattade lacksamlingen till måste jag ändå medge att jag har massor av lack; sannolikt fler än jag kommer att hinna använda innan de är för gamla. Jag har även en del verktyg och speciallack och gillar att sitta och nagelpyssla och lyssna på radio/podcast/musik. Kreativt, avkopplande och skönt. Dessutom gillar jag att ha naglarna målade, för det är ju det enda ”smink” jag ser själv hela tiden.

Boken ”naglar!” passar mig alltså som handen i handsken. Det är en ganska liten men fin och pedagogisk bok som inte bara innehåller instruktioner för 25 olika nailarttekniker/modeller utan även en hel del matnyttig info om verktyg, målningstekniker och lacktips.

En perfekt present till nagellackomanen (eller dig själv)!

20140304-235017.jpg
Första designen jag testade heter Pyramid och är nog en av bokens enklaste – och ändå blev resultatet skakigt och suddigt… Det blir till att öva ordentligt!

20140304-235234.jpg

Boken ges ut av Norstedts och kan bland annat köpas här och här.

 

 

Annons

5 kommentarer

Under #blogg100

5 svar till “Mera nagellack åt folket!

  1. Låter som en bok för mig! 🙂 älskar nagellack!

  2. Jag vill ha, nej BEHÖVER, en riktigt smal pensel bara, blev helt chockad över att folk på Kicks etc. ba ”Va?” när jag frågade efter en sådan förra året..! Blir väl att vända sig till Fairynails igen.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s